18/11/12

El pessebre a l'escola, un munt de possibilitats

Un bloc dedicat als pessebres escolars ens mostra exemples tècniques i recursos per fer del pessebre una activitat educativa 


El Col.lectiu El Bou i la Mula acaba de posar en marxa un bloc destinat a ajudar a mestres i educadors en general que vulguin fer del pessebre una activitat educativa. Aquest col.lectiu que ja fa anys que està treballant en aquesta línia, ha comptat amb la col.laboració del Grup Pessebrista de Castellar del Vallès per a l’elaboració d’algunes de les entrades tècniques. 

El Bloc recull més de cinquanta pessebres escolars de tot Catalunya, suggeriments tècnics de diferents graus de dificultat per fer elements del pessebre, llibres, retallables i diversos recursos educatius. La intenció d’agrupar tot aquest material en un espai d’Internet respon a la realitat de les escoles catalanes, i també d’altres centres educatius, que majoritàriament fan el pessebre com a activitat educativa. 

Segons un estudi promogut l’any passat per aquest Col.lectiu pessebrista tres de cada quatre escoles públiques de Catalunya fan el pessebre ja sigui com a activitat comuna de l’escola o com a activitat d’una aula o d’un cicle educatiu. 

El Bloc titulat “El Pessebre a l’escola” es pot consultar a través del link d'aquesta mateixa pàgina o bé entrant a:  :http://pessebrealescola.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada